Konferens och marknadsföring på nätet

Kreativa möten och tid för reflektion är nära sammanflätade fenomen. Att mötas för att hitta vägar framåt och se utvecklingspotential som ligger och väntar, är på många sätt grunden för många konferenser. Samtidigt är det inte alltid under mötestimmarna som de stora idéerna kläcks!

Böljande konferensmiljö

Sverige är ett land omgärdat av vatten. Kustbandet sträcker sig milsvida runt och inlandet har stora sjöar och vattendrag. För innovativa möten och viktiga konferenser innebär detta en möjlighet att inspireras och att ta rätt beslut. Flera av de mest omtalade konferensanläggningarna är belägna ett stenkast från vattnet och det är inte utan anledning dessa blivit bland de mest eftertraktade i landet!

Vinterskrud eller sommarvärme

Att bjuda in till en försommarkonferens vid kusten är inte bara en gest som tas väl emot. Det är också en indikation på större värden och höga ambitioner. Vintertid är de vattennära anläggningarna enastående vackra med den krispiga luft och gnistrande kyla man bara kan uppleva vid norra halvklotets vattendrag och hav. Är ni vana vid stadens turbulens och larm, utgör slott och havsnära konferensanläggningar en tillflyktsort där tankar och visioner kan växa. Efter en lång dags möten och förhandlingar erbjuds allt ifrån bastu och utomhusbassänger, till segling, havsbad, SPA eller avslappnad umgänge i anläggningens restaurang eller sällskapsutrymmen.

Konferensaktiviteter vid vatten

Det finns otaliga aktiviteter att ägna sig åt i samband med professionella möten och konferenser. För att ta vara på möjligheterna man bara har i kustområdet och invig större sjöar, rekommenderas dock vattenaktiviteter! Allt ifrån ribbåt till vattenskidor, kitesurfing och strandlekar. Har du specifika önskemål kan du alltid tala med er konferensanläggning för att se vad som går att ordna på beställning!

Konferens i huvudstäder

De största och mest omtalade anläggningarna har ofta en anknytning till Stockholm eller Göteborg. Landets två kustsidor bjuder på en varierad miljö och upplevelser av lyx och komfort. Såväl östkustens gröna skärgård som västkustens röda klippor och salta vatten, kan erbjuda anläggningar som är fullt anpassade för att kunna husera moderna konferenser där kraven är högt ställda. Att färdas till Stockholm eller Göteborg är enkelt och innebär en hel del valmöjlighet. Flyg, tåg, och bussar går från hela landet och man kan med enkelhet strukturera upp en konferens för många deltagare.

Har ni konferensdeltagare som kommer in från andra länder, är såväl Arlanda som Landvetter flygplatser varifrån man snabbt kan åka till ett imponerande antal konferenslokaler med övernattningsmöjligheter, restaurang, konferensteknik, aktiviteter och komfort. Var ute i god tid för att ha större möjlighet att påverka lokaltillgång, meny och talare.