poster

Sparat till en telefon

Jag har precis beställt en iPhone som jag så länge sparat till. Lyckan att känna att man på egen hand lyckats sommarjobba och spara ihop till sin egna iPhone är fantastisk. Det känns helt enkelt så bra det bara kan göra. Även om jag vet att mina föräldrar gärna hade köpt en iPhone till mig i julklapp så vet jag ju själv hur mycket pengar det handlar om och ville därför köpa den själv. Jag tror inte ens att de har någon aning om vad en iPhone är och därför så kändes det ännu bättre att köpa den teknik som intresserar mig med mina egna pengar. Jag hoppas däremot att jag kan visa dem hur en iPhone fungerar för jag tror att de skulle förstå värdet i den nya tekniken om de bara fick tid att leka med telefonen lite. Möjligen kommer de köpa varsin iPhone när priserna gått ner lite, men jag kunde inte vänta med att beställa min telefon nu när jag äntligen sparat ihop pengar till en. Den skulle levereras inom två till fyra dagar och jag kan knappt vänta. Jag kollade lite bland iPhone tillbehör och beställde samtidigt ett skal som skyddar telefonen mot de värsta stötarna. Givetvis köpte jag även extra försäkring på telefonen eftersom att jag inte riktigt litar på mitt eget minne alltid. Det är inte sällan jag glömmer saker på tunnelbanan eller i skolan. Jag kände att det var säkrast att skaffa en drulle försäkring den här gången, vilket jag troligtvis inte kommer att ångra.